The lasertag game

Ieri (seara, noaptea tarziu…spre zori) a fost cupa LaserMaxx. La care am participat si noi (adica eu, andrei, vali, radu si andrei) cu o frumusete de echipa, pe denumirea ei “Legion of Imps”. Echipa pentru care am pus suflet si pasiune, si am facut frumusete de banner, numa’ bun de imprimat pe tricou.

legion_of_imps

Un nume ce va exista ani si ani, si la anul, la acelasi concurs, va avea un efect si mai devastator asupra moralului oponentilor. Da, acum a avut…(cred?)

In afara de faptul ca andrei si andrei au ajuns acolo la 6, iar restul (printre care si eu) am ajuns la 7.00.15, inceputul a fost ok. Din pacate, de ok ce a fost inceputul, am pierdut meciul. In stil mare, dar … asta e acuma.

Din pacate, adversarii nu prea au tinut cont de fair-play, te trageau in teapa dupa care te urmareau si te pandeau ca ultimii haitari, sau tineau arma si mainile in fata senzorilor de pe piept. Ceea ce nu prea e corect, dar treca…la urma urmei, baietii astia cu care am jucat nu au auzit de 2 lucruri: in primul rand, nu au auzit de distractie. Nu, ei nu s-au distrat, au jucat mult prea pe bune, mult prea incordati…si totusi, degeaba. La toata distractia pe care au pierdut-o, diferenta de puncte (mica , de altfel) la care ne-au batut a fost jignitoare. — in al doilea rand, se pare ca nu au auzit de sloganul LaserMaxx, care ii indemna la cu totul alte fapte decat panda leneveasca la piciorul podului. Adicatelea mai jos aveti si deviza pe baza careia noi ne-am distrat si altii au campat. Uite ca si rimeaza…

utilephp

Oricum, echipa noastra a plecat din start cu un handicap major, datorat faptului ca 2 membri ai echipei nu mai jucasera lasertag (desi unul mai trasese prin paintball, vali adica, iar Radu cu mine facuseram tir. Ma rog, io am mai jucat).

Cat despre punctaj, o spun fara sa ma laud (absolut de loc, serios!) ca am fost pe primul loc in echipa. La precizie am avut cel mai mare punctaj dintre toti jucatorii (12, 10 si 13%), urmat indeaproape de o evolutie aproape liniara, dar totusi foarte bune a lui Andrei (nu el, celalalt) Dragan, pe locul 3 fiind Vali, care a cam stagnat, dar oricum a fost excelent pentru primul meci, Radu, care a cunoscut o evolutie spectaculoasa de la -700 in primul meci la 1200 in al doilea, si pe ultimul loc (dar pe primul in inimile noastre) a fost Andrei (acum e celalalt) Baicu, ce s-a lovit de o ascensiune uimitoare pe scara performantei. De la -900 de puncte in primul meci, la -90 in ultimul. Absolut sclipitor!

A mai fost si numarul de deaths. Adica de cate ori a fost fiecare impuscat. De data asta, m-am clasat pe ultimul loc, cu doar 55. Iar pe primul, a fost Andrei B, cu frumusete de numar format din 3 cifre. Precis nu are rost sa va zic, credeti-ma. Cel mai mult m-a durut, in schimb, ca din 55 de “dat colturi” cate am avut la activ, 35 au fost “moarte de mana camaradului”. Mai exact, am murit de 35 de ori de bratul lung al lui Andrei. Acelasi Andrei, adica Andrei B. Plus o mina, care mi-a curmat viata de 2 ori, pana am reusit sa vad unde era ascunsa.

In rest, ce mai pot spune e ca Andrei mi-a dat nume de Master Chief (cei care au jucat Halo cunosc), pentru vezi-doamne calitatea mea de leader. Adica-ca io facusem echipa si tineam tot greul in spate (o sa ma vedeti cocosat zilele astea). De fapt, d-asta am avut si cel mai mare scor, pentru ca era cam de datoria mea sa imi stimulez plutonul.
Si totusi, dupa indelungi insistente, milogeli si argumente aduse in favoarea a nu-stiu-ce, m-am vazut nevoit sa il urc si pe Andrei B la rangul de Master Chief. Unu Master mai mic totusi, adica un fel de Mini Master Chief care tine scaunul Master Chief-ului cand acesta se aseaza…

Ceilalti 3 au inceput meciul cu rangul de Marine Corps. Dar, pentru vitejestile fapte de arme si pentru magicele actiuni de care au dat dovada pe campul de lupta, voi oferi urmatoare grade:
– Andrei Dragan: General de cohorta
– Radu Sen: Feldmaresal
– Valentin Bacioiu: Maresal
– Andrei Baicu: General de Pluton
Pe langa aceste grade, Andrei B va primi si o medalie post-mortem, pentru ca a stat mai mult mort decat viu. Si pentru ca actele sale de bravura au fost (sau nu) recunoscute de camarazi.

(va spun din start, ca sa stiti. tot ce scrie mai jos si mai sus, nu reprezinta scuze pentru infrangerea noastra, ci scuze pentru modul celorlalti ne-fair-play de a juca. am zis!)

Si cam asta ar fi scurta poveste despre ce si cum s-a intamplat aseara. Ma rog, au fost si mici alte chestii. Cum de exemplu am calcat la baie pe frumusete de pachet plin Kent albastru, si m-am gandit “o fi al lu’ Vali?”. Ca se schimbase la baie. M-am gandit sa il intreb dupa 2 ore, cand a vrut sa fumeze. Da, logic, era al lui, si, si mai logic, nu l-a mai gasit pe jos. Sau faptul ca Andrei D ne-a spus ca trebuie sa urcam 2 etaje pana la masina, iar noi ne-am dus la etajul 2, iar -1 cu 2 fac 1. Si am urcat inca juma’ de etaj, ca sa coboram unu jumate. Absolut de vis.
Ok, ar fi cazul sa inchei, iar tot ce imi ramane sa va spun este:

KEEP THE LEGION ALIVE!

Legion of Imps Master Chief
All Hail Master Chief!

4 Responses to “The lasertag game”

 1. andreibaicu Says:

  auzi master chief vezi ca io de la -900 am ajuns la -50 nu la -90. si cred ca alea 35 de omoruri pe care ti le-am dat io imi amintesc ca au fost 6 da hai treaca de la mine ca mi-ai dat medalia aia post-mortem

 2. Scuzele de rigoare pt cele 40 de puncte. Cu minus 🙂
  Am fost numarul 5. 5×6 (chiar tu ai zis 6) = 30. Ok, nu 35, sorry. Io am crezut k e 7, nu 6.

 3. andreibaicu Says:

  ete curu acu tu ce faci inmultesti nr care ai fost cu nr de ori de cat te-am omorat?

 4. asa se face. ca adica practic io am murit de 11 ori, cum ar veni…
  dar asa se calculeaza, din cate stiu eu. esti mai multumit, 6 din 11 ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: