Mori si vei primi

In pauza am tras o fuga pana la 1 Mai, cu un coleg, sa luam cele crestinesti pentru majoritatea covarsitoare a fetelor din departamentul de testare. Care erau 2 la numar. De azi, sunt 3. Foarte tare! Nu de alta, dar e bine sa te pui bine cu prezenta femininta din departamente. Nu stii cand te paleste de la spate!

Asa, revenind, pe drum cat pe ce sa se pupe un Grand Cherokee cu un Logan obosit. Si incepem sa ne dam cu parerea despre idioti si cretini, iar tipu in cauza isi aminteste de un frumos accident prin care a trecut. Ma rog, detaliile sunt inutile, important e ca a fost la politie, si razvratit peste-poate, a intrebat de ce dracu nu se pune un semafor in intersectia aia. Raspunsul…

Un raspuns prompt. Asa cum numai la noi, in Romania, poti sa primesti. Si chiar si aici, trebuie sa il cauti indelung, pentru ca nu toti agentii sunt atat de inteligenti…asa, revenind. Deci, i s-a spus ca “nu putem sa punem semafor, pana nu sunt 300.000 de accidente. Noi avem reguli…”

Da da da, sigur, si cine s-a trezit sa respecte regulile? Si mai ales care! Avem siguranta ca nu putem avea incredere. Bafta si la mai mare, sunteti adevarati.

.

PS: Lamaitza!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: