De capul nostru

Ieri, in mirifica si prolifica zi de 12 martie, fetele din firma au plecat pe la ora 4, sa-si faca cinste cu frumusete de spectacol, “eveniment” cica, cu ocazia sfintelor zile de 1 si 8 martie. Dupa ce ca ele, de zilele astea, au primit de la noi de toate, de la martisoare ieftine pana la flori si bomboane, tot ele se cinstesc.

Pai nu e corect, noi de ziua barbatului ce am primit? Niste imbratisari intre noi, aproape gay de felul lor, felicitari si urari de “la multi ani” si “sanatate”. In rest, am ramas cu buza umflata, deci oarecum noi eram mult mai indreptatiti sa ne mutam curu’ in vreun bar ieftin.

Ma rog, colac peste pupeze, de la ora 4 la 6, cand s-a gatat programul, a fost haos. Glume de taraba (sau tabara, cum vreti), farse idioate, cateva injuraturi, muzica data tare in castile vreunui ametit, de se auzea in toate departamentele…ce mai, liberi la program. Deci ne-am simtit si noi, macar putin, bine. Ne-a venit si noua rasplata pentru un an intreg in care trebuie sa vorbim frumos, sa dam muzica incet, sa nu facem glume idioate legate de sex sau sexe, precum si sa preaslavim religia.

Totusi, cand barbatul ramane singur, iese la iveala haosul si proasta crestere. La mai mare si pentru noi, regii societatii. Fara de care, prafu s-ar alege de toate…

One Response to “De capul nostru”

  1. simpatizezciupercute Says:

    meet me saptamana viitoare;)).>:D<. si deh, la urma urmei se cere egalitate intre sexe .ha!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: