Continuarea aberatiilor – incet, dar bine

Woooow…a trecut ceva vreme de cand nu am mai scris pe-aici ceva. Sorry, lipsa de timp…mi-au amintit unii de pagina asta, ca aproape uitasem. Intre timp…s-au intamplat multe, nici nu prea am cum sa povestesc tot.

Ma rog, pana una-alta, a trecut Pastele. Nu ca as fi marele credincios, dupa cum multi au citit intr-un post mai de de mult. Unii au fost de acord, altii nu. Ma rog, a trecut si postul, foarte greu dealtfel. Nu ca as fi tinut, sa nu ma intelegeti gresit.

Foarte interesant faptul ca am fost la munte cu colegii de la serviciu – un teambuilding marca proprie – dar, ce voiam sa zic de fapt, este ca am fost muscat. Nu de urs, nu de lup, nici de caine. De o gasca. Sau gascan, dracu stie ce-o fi fost. S-a pus bivolu’ in fata usii, si cand sa intru – hop de picior! Si normal ca eram in pantaloni scurti…cu toate ca afara era noapte si zapada, dar nu mai conteaza. Hai…radeti si voi. Ca au ras si altii, dar sa stiti ca doare! Si vorbesc foarte serios. Dar na…ce sa stie lumea crescuta in Bucuresti (jking).

Alte lucruri interesante…dureros, dar adevarat, nu prea am mai deschis Photoshop-ul. Am avut cate ceva de facut pentru serviciu (logic ca nu le pot posta aici, Vlad!) dar in rest…mi s-a cam taiat. Si de scris, de cand imi storc creierii pentru eurogamer.ro m-a cam lasat inspiratia pentru scis p-aicisa. Ma rog, m-am facut de ras.

Stupid, dar adevarat, mi-am facut si ochii praf si pulbere la munte, m-am bronzat pe forma castii si – logic – mi-am uitat ochelarii de ski acasa, asa ca am ajuns cu niste ochii rosii – a, despre asta am mai scris. Ok, deci am un reper…stiu ce s-a intamplat. Pentru ca pana una-alta, nu prea stiu nici in ce data suntem. Stiu doar ca e prima (iar) zi de facultate, si … dar test la psiho. Abia astept. Ma duc din simplul fapt ca nimeni nu stie nimic, deci nu as fi in plus, desi materia in sine imi place, iar daca ne da chestii cu compunere libera, ii sparg pe toti…can’t wait.

Si cam atat deocamdata, ar cam fi cazul sa ma duc la masa. Nu de alta, dar chiar mi-e foame. Pace!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: