…despre blog

Despre blog ar fi de spus la fel de putine cat au fost de spus si despre mine. Sau chiar si mai putine, daca nu ma insel. Sa vedem…

In primul rand, acesta nu este un blog unde sa scriu zilnic, sau de cine-stie de cate ori pe zi.  Poate o sa scriu 5 posturi intr-o zi, poate o sa pun 3 fotografii in alta…poate o sa scriu 10 zile la rand…Este un blog in care sa imi vars ideile, putine sau multe, inspirate sau neinspirate, precum si carul de nervi acumulati de-a lungul zilei. Cu toate ca umorul ma tenteaza sa iau totul peste picior, o sa incerc sa fiu liber si sa exprim totul cat mai natural posibil.

In al doilea rand, o sa fie un blog care va gazdui cele mai reusite fotografii facute de-a lungul timpului, incepand cu unele mai vechi, pe care le am pe niste discuri aruncate prin niste sertare, etc.

Iar in al treilea rand, vor fi postate imagine facute in Photoshop. Cat mai reusite sper, ca sa vada si fetele de la grafica ce bine ma descurc.

Si na, la o adica, trebuie sa imi expun pe undeva particulele de inteligenta pura, dobindite cu sudoarea fruntii altora, in scurtele vizite oficiale pe la facultate. (Andrei, sa-ti dea Dumnezeu noroc! …continuarea cu Titanic-ul o stii)

threadclose

%d bloggers like this: