…despre mine

Despre mine nu sunt prea multe de spus, iar cei care ar trebui sa stie, stiu deja. O sa fac totusi o scurta introducere:

Imi place viata la maxim…mai ales cand beau 4 sticle de vin si plec cu bicicleta acasa (asta nu se intampla decat in vis, dar mie imi place). Dar nu intotdeauna am noroc sa ajung asa repede acasa, mai si cad pe unde apuc (tot in vis). Imi place sa ma joc ca un ratat StarCraft si Diablo2 pana visez armuri si sabii sau zealoti cu hidre care ma alearga cand ies sa ii cumpar lu’ mama faina. (dracu’ stie und’oi ajunge cand o sa scoata  Starcraft2 si Diablo3)

Bine, ma joc si alte jocuri, logic…si de obicei termin tot ce imi cade in mana (de pe oDC, but thatz our little secret), cu conditia sa ma prinda povestea, actiunea, sau mai stiu eu ce. Tata ma considera hardcore gamer, eu ma consider, dupa cum am mai spus, un rateu imbracat in costum de Marine, cu sabie de plasma, care se bate cu Baal.

Ce sa mai zic…….imi place la nebunie caterinca, sunt putin dezaxat – bineinteles, in sensul bun – nu suport sa stau singur, fie ca lucrez, fie ca ma joc, fie ca dorm…de fapt cand ma joc ar fi mai bine sa nu fii langa mine daca ai sufletul pur si sunt departe de tine vulgaritatile.

Ce-mi mai place…? Pai dulciurile, sporturile extreme, scoala si serviciul (yeah, right!), iarna si frigul, si fetele, care de fapt trebuiau trecute primele (ete flori, te asteptai sa spun ca imi plac baietii?)

Si am un prieten imaginar, despre care veti putea citi intr-unul din posturi… (sau click aici)

.

.

Si un mic motto, scos din adancurile gandirii mele:
God created the mistake. Bill Gates inserted the Undo command. Because human mind does not use binary code.

threadclose

%d bloggers like this: